Chery » Новини » Чудовий старт для Chery: експорт в січні 2022 року знову перевищив 20 000 одиниць.

Чудовий старт для Chery: експорт в січні 2022 року знову перевищив 20 000 одиниць.

 

Нещодавно Chery Group опублікувала звіт про продажі в січні 2022 року, оголосивши про «чудовий старт»: в січні фактичні продажі кінцевим споживачам досягли 107 710 одиниць, що на 20% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, це стало рекордним показником цього періоду в історії.

Нещодавно Chery Group опублікувала звіт про продажі в січні 2022 року, оголосивши про «чудовий старт»: в січні фактичні продажі кінцевим споживачам досягли 107 710 одиниць, що на 20% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, це стало рекордним показником цього періоду в історії. З точки зору експорту, продажі Chery в січні перевищили 20 000 одиниць (загалом експортовано 26 900 одиниць), що на 60,9% більше, ніж у попередньому році, демонструючи стійку тенденцію зростання, особливо на таких ключових ринках, як Україна, Чилі та Бразилія, де частка обсягів продажу Chery на ринку продовжує зростати.

На ринку України, де компанія працює вже 16 років, згідно з даними, оприлюдненими УКРАВТОПРОМ (Українська асоціація автовиробників), продажі Chery в січні 2022 року зросли на 134,8% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, посівши 3-е місце серед усіх автомобільних брендів, TIGGO4 став найбільш продаваною моделлю Chery у Україні в січні. TIGGO2pro, який бло представлено нещодавно, також досяг хороших результатів продажів.

Рейтинг Українського ринку нових автомобілів

В Чилі, в січні 2022 року, згідно з даними, оприлюдненими ANAC (Asociación Nacional Autoriz de Chile AG), бренд Chery посів друге місце серед усіх автомобільних брендів з результатом продаж 2969 одиниць, що на 188% більше, ніж у минулому році, обійшовши Toyota, Volkswagen, Nissan та інші бренди, і досяг ринкової частки в 8%. В сегменті позашляховиків Chery залишився першим за часткою ринку в січні – 20,5%, а Tiggo 2 став найбільш продаваною моделлю позашляховика Chery в Чилі.

Згідно з даними, опублікованими Fenabrave (Національна федерація з розповсюдження автомобілів) Бразилії, Chery стабільно входить в десятку найбільших брендів легкових автомобілів Бразилії. З обсягом продажів 3131 одиниць в січні досягла 3,4% частки ринку, обійшовши Nissan та Ford, приріст у річному обчисленні на 36,6%. В сегменті позашляховиків продовжували добре продаватися Tiggo 3X, Tiggo 8, Tiggo 5X та інші моделі. Крім того, Arrizo 6 Pro, новий учасник Pro сімейства, посів четверте місце в автомобільному сегменті з часткою ринку 6,47%.

На сьогодні Chery має вже понад 10 мільйонів користувачів по всьому світі, включаючи 1,95 мільйона користувачів за межами Китаю. У 2022 році, після офіційного введення в експлуатацію заводу Chery’s Future Factory of Intelligent Connected Vehicles, загального вдосконалення технологій, продуктів і бренду, запуску нових продуктів, таких як OMODA 5, розвитку адаптивності продуктів і поглибленого розвитку глобалізації обсяг продажів Chery Group вийде на новий рівень.

 

За більшою інформацією звертайтесь - https://chery.ua/