Chery » Новини » Chery у ТОП-6 ринку нових легкових авто!

Chery у ТОП-6 ринку нових легкових авто!

Команда компанії «Сі Ей Автомотів» (входить до складу Корпорації УкрАВТО), офіційного представництва бренду Chery в Україні, щиро дякує покупцям за свій вибір!

Весна 2021 року стала по-справжньому проривною для бренду Chery в Україні – у березні бренд зайняв 8 місце в топ-10 за продажами нових авто в Україні, а у квітні результат ще більш вражаючий – 6 місце серед флагманів українського автомобільного ринку із часткою ринку 3,5%.

Серед головних переваг бренду в Україні - широкий вибір кросоверів, адже автомобілі саме цього класу домінують на ринку України, та оптимальне співвідношення «якість-комплектація-ціна».

Головним бестселером на українському ринку став компактний кросовер Chery Tiggo 4, що був презентований восени минулого року. Це першокласно оснащений автомобіль, що розташовується на перетині В-SUV і С-SUV класів та вирізняється яскравою зовнішністю. В оновленій версії дизайн став по-справжньому стильним, а сам автомобіль тепер ще більш збалансований - список опцій, доступних в комплектації кросовера було оптимізовано, що позитивно позначилося на ціні. При цьому широкий список систем безпеки, опції комфорту і сучасна мультимедійна система з 9" сенсорним екраном. Напрочуд виважений автомобіль, що вже знайшов понад 500 щасливих власників в Україні.

На другому місці серед бестселерів бренду розташувався яскравий та надійний субкомпактний кросовер Tiggo 2, що вже добре знайомий українським споживачам: вже понад 3000 автомобілів було продано в Україні, починаючи з 2017 року, коли модель дебютувала на нашому ринку. Chery Tiggo 2 - найдоступніший кросовер на ринку нових легкових авто в Україні[1], а в травні на це авто діє спеціальна цінова пропозиція – з вигодою у розмірі екв. 500[2] доларів США на всі комплектації автомобілів 2020 року виробництва. Погодьтеся, це дійсно вигідна пропозиція на новий автомобіль з трирічною гарантією прямо з салону!

Також у квітні було презентовано новинку, якою бренд Chery відкриває нову сторінку розвитку. Tiggo 7 Pro – це дійсно найбільш PROгресивний кросовер для бренду Chery. Авто стало флагманом змін цього бренду та започаткувало сімейство автомобілів з приставкою «Pro», яка свідчить про повністю новий дизайн автомобіля ззовні та, найголовніше, всередині. Інтер’єр новинки дійсно вражає, а використані матеріали приємно дивують.

Ми впевнені, що українські споживачі будуть вражені новинкою та вже незабаром ми побачимо авто серед бестселерів ринку.

 

 

[1]  «Найдоступніший на сьогоднішній день кросовер в Україні» - згідно https://bit.ly/36iPgWB

[2] Під "Вигодою" мається на увазі різниця між попередньою роздрібною ціною та спеціальною ціною на автомобілі Chery Tiggo 2 2020 року виробництва яка діє в дилерській мережі ТОВ «СІ ЕЙ Автомотів» з 01.05.2021 по 31.05.2021р., або до повного розпродажу автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва. Ціни і сума вигоди з ПДВ, всі розрахунки в гривнях. Співвідношення розміру вигоди (знижки) до попередньої роздрібної ціни реалізації на автомобілі Chery Tiggo 2 Classic MT (2020р.) - 4,59%, Tiggo 2 Luxury МТ (2020р.) - 3,85%, Tiggo 2 Luxury AT (2020р.) - 3,57%. Продавець залишає за собою право змінювати комплектації та ціни на автомобілі. Кількість автомобілів Chery Tiggo 2 2020 року виробництва обмежена. Зазначено еквівалент цін в доларах США на відповідну дату згідно середньозваженому курсу на міжбанківському ринку на https://bank.gov.ua/markets.