Chery » Новини » Chery отримує схвалення від шанувальників бренду за технології інтелектуальної мобільності

Chery отримує схвалення від шанувальників бренду за технології інтелектуальної мобільності

Нещодавно бренд Chery ініціював конкурс під загальною назвою #TechOrNot у соціальних мережах, щоб користувачі могли поділитися впливом автомобільних технологій на їх життя та очікуваннями від інтелектуальних технологій в автомобілях

Понад сто років минуло після винайдення автомобіля, який за цей час пройшов багато етапів свого розвитку. Сучасна автомобільна промисловість рухається в напрямку інтелектуальних транспортних засобів, а такі технології як автономне водіння, Інтернет транспортних засобів (IoV) та голосове управління, стали реальністю автомобілебудування вже сьогодні. Автомобілі еволюціонують від виду транспорту до розумного мобільного простору.

Нещодавно бренд Chery ініціював конкурс під загальною назвою #TechOrNot у соціальних мережах, щоб користувачі могли поділитися впливом автомобільних технологій на їх життя та очікуваннями від інтелектуальних технологій в автомобілях. Цей конкурс підтримали користувачі з багатьох куточків світу. На сьогодні тисячі інтернет-користувачів в Україні, Бразилії, Чилі, Перу, Саудівській Аравії, Катарі, Єгипті, Алжирі та багатьох інших країн взяли участь в обговоренні впливу автомобілів на сучасність.

Постер конкурсу #TechOrNot

У своїх публікаціях багато користувачів висловили сподівання на отримання кращого досвіду від подорожей завдяки «розумним» транспортним засобам з новими можливостями. Один з користувачів прокоментував: “Мені подобаються хмарні технології, і я сповнений сподівань на подальші досягнення в галузі автомобільних технологій. Щороку інновації приносять приголомшливі нові функції, тому я дуже чекаю нових автомобілів із сучасними технологіями». Користувач із Саудівської Аравії висловив думку, що інтелектуальні транспортні засоби привносять нове у життя, незалежно від того, чи використовуються вони для щоденних подорожей на роботу чи для сімейних поїздок – інтелектуальні функції забезпечують надзвичайну зручність та задоволення від водіння.

Обговорення отримало багато вподобань від підписників сторінки Facebook бренду Chery, які висловили своє визнання сучасним технологіям та досвіду водіння новими авто Chery. Деякі користувачі хвалили свої машини Chery як найкращі з усіх, що коли-небудь їм належали, і рекомендували Chery своїм друзям. Інші користувачі говорили, що автомобіль Chery був надійним помічником для них, адже їх інтелектуальні функції гарантують комфортні та безтурботні поїздки. Бразильський користувач сказав: "Автомобілі Chery ідеально підходять для мене. Мене дуже цікавить новий Tiggo 8 Pro та його практичні технологічні особливості".

Які дивовижні особливості принесуть майбутні інтелектуальні транспортні засоби? Вже невдовзі, починаючи з 19 квітня, відбудеться автосалон у Шанхаї де буде представлено найновіші моделі та технології від світових автовиробників. Як провідний автомобільний бренд Китаю, Chery продемонструє свої нові моделі, що будуть оснащені найсучаснішими інтелектуальними технологіями. Моделі будуть поступово виводитися на світові ринки, щоб користувачі змогли отримати абсолютно новий інтелектуальний досвід від автомобілів бренду.